Storingsdiagnose

      

 

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose! 

Moderne auto’s beschikken over veel auto elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard of/en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar uw autobedrijf te gaan.

Het storingslampje geeft aan dat uw auto in een noodprocedure loopt of uw systeem niet werkt. De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar is er precies aan de hand met uw auto?  In iedergeval is het niet verstandig te lang door te rijden met een brandende storingslampje om schade aan uw auto te voorkomen zoals vervuiling en om uw veiligheid te waarborgen.

   

 

 

 

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis en merk documentatie een vereiste. Autobedrijf Reijerkerk beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!