Autoschade

AUTOSCHADE:

Autofabrikanten doen er alles aan om uw veiligheid bij een aanrijding te garanderen. Maar ja, een ongeluk zit in een klein hoekje.
Autobedrijf Reijerkerk zorgt ervoor dat de schade weer professioneel en vakkundig wordt gerepareerd. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Wij vervangen uw vervoer en we zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw wordt.

SCHADEHERSTEL VOOR ALLE MERKEN !
      

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN:

Uitdeuken zonder spuiten, wellicht heeft u ervan gehoord, maar weet u (nog niet) het fijne ervan af. Uitdeuken zonder spuiten werd in het beginsel slechts gebruikt voor auto’s die in fabrieken schade hebben opgelopen. Inmiddels is uitdeuken zonder spuiten wereldwijd een fenomenale techniek om deukjes uit auto’s te krijgen. Vooral bij hagelschade levert uitdeuken zonder spuiten veel voordelen op, met name op financieel gebied.
Bij uitdeuken zonder spuiten wordt de deuk uit de auto gedrukt c.q. gemasseerd. Het ziet er makkelijk uit, maar het is zeer lastig en fijn werk. Alleen een echte specialist kan de deukjes weg krijgen en het is dan ook niet aan te raden om dit zelf te proberen. Een echte specialist kan de deukjes dusdanig wegwerken dat u daar op meerdere vlakken voordeel van heeft. Uitdeuken zonder spuiten:

  • vereist geen spuitwerk (groot financieel voordeel)
  • kent een kortere reparatietijd (klaar terwijl u wacht)
  • is tot 70% goedkoper dan andere herstelmethodes

Wilt u meer informatie over uitdeuken zonder spuiten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder

RUITSCHADE:

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk.
Mocht er toch een scheur ontstaan zijn vervangen wij uw ruit vakkundig zodat u weer veilig op weg kunt