Storingsdiagnose

      

Brand er een storingslampje of kampt uw auto met een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem?  Als auto diagnose specialist kunnen we de oorzaak van autostoringen vaak snel traceren en zo autoproblemen effectief oplossen. Bel nu voor een afspraak: tel. 0252-413059.

 

Storingsdiagnose

Omdat nieuwe auto’s steeds complexer worden, zijn storingen voor het reguliere autobedrijf lastiger op te lossen. Het uitlezen van de auto via een computer alleen levert niet altijd de oorzaak en het gevolg van de storing op. Het zoeken naar de storing kost tijd. Maar bij ons is de juiste kennis en apparatuur aanwezig. Autobedrijf Reijerkerk werkt met specialistische apparatuur om een juiste diagnose op elk automerk te maken.

Waarom Autobedrijf Reijerkerk

Met onze Storingsdiagnose kunt u veel tijd, geld en energie besparen. U voorkomt immers onnodige reparaties en hoeft niet op zoek naar een andere auto. Kort samengevat staan we voor:

  • Snelle en gedegen auto diagnose
  • Alle apparatuur voor storingsdiagnose in huis
  • Zekerheid van werken met opgeleide,gecertificeerde specialisten
  • Technische hulp en advies beschikbaar om de storing direct te verhelpen
  • Second opinion voor uw autostoring
  • Zowel voor particulieren als reguliere garagebedrijven

Officiële GMTO diagnose technicus, erkend hybride en elektrische auto specialist

Bij een Storingsdiagnose gaan wij op een effectieve en systematische wijze aan het werk, zodat u tegen minimale kosten op loopt. Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur, zodat wij altijd een storing vlot kunnen oplossen, ook van de nieuwste modellen. Op deze manier zijn wij  GMTO erkend diagnose technicus, hybride en elektrische auto specialist geworden. Wij beschikken niet alleen over uitleesapparatuur, maar ook over een 4-kanaals scoop, drukmeetset, Jifeline connect online, OBD-recorder en nog veel meer, waardoor wij effectief kunnen meten.

Complete storingsdiagnose 

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor een storingsdiagnose, zullen wij met een laptop uw auto uitlezen en aan u vragen onder welke omstandigheden en met welke frequentie de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij een meetplan op. Aan de hand van de resultaten van het meetplan, stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse. Hiervan krijgt u een uitleesrapport en reparatie advies.

Second opinion

Naast een volledige storingsdiagnose kunnen wij u ook van dienst zijn met een second opinion. U kunt dan door ons laten onderzoeken of een elektronisch onderdeel werkelijk defect is. Eventueel kunt u ook uw eigen autobedrijf contact met ons laten opnemen. Wij werken ook veel voor collega-autobedrijven !