Service en onderhoud


Preventief onderhoud

Tijdig preventief onderhoud is belangrijk om je auto in topconditie te houden. Dat voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze werkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde gereedschappen en diagnose apparatuur voor alle merken en werken altijd volgens fabriek voorgeschreven onderhoud. U behoud dus altijd uw fabrieksgarantie en ontvangt u altijd Bovag garantie op onze uitgevoerde reparaties.

Mocht er toch een extra reparatie en/of vervanging nodig zijn, dan informeren wij u altijd vooraf over de extra kosten. Pas nadat je toestemming hebt gegeven, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Kortom: bij ons bent u goed voor onderhoud en reparatie.

“Wat is het onderhoudsinterval voor mijn auto?”

Bij de meeste auto’s dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) een onderhoudsbeurt te krijgen. In het Service & Garantieboekje dat bij de auto is geleverd staat het onderhoudschema beschreven mocht u deze niet meer hebben kunnen wij dit voor u nakijken.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u ook tijdens een kleine reparatie blijven wachten in onze wachtruimte met gratis WIFI of gebruik maken van één van onze leenauto’s of leenfietsen.

Voor de openingstijden van onze werkplaats kunt u op de contact-pagina kijken of maak gelijk een online afspraak.

Werkzaamheden die wij onder andere verrichten zijn:
– Periodiek onderhoud ( volgens fabriek voorgeschreven)
– Uitlezen en oplossen van storingen
– Schade herstel (ook voor uw ruiten)
– Apk Keuringen (met roetmetingen en
4 gas test en roetfiltertest met deeltjesteller)
– Airco service en reparaties
– Monteren van diverse accessoires
– Diverse reparaties

Regelmatig hebben wij acties in banden uitlaten etc.
Bel voor een scherpe prijs!